Use Your Energy Well

Maak een afspraak

Meer weten?
06-13798304

Massagepraktijk – Suzie Joku
Graaf Woldemariaan 12
3434 DM Nieuwegein

Tarieven

Healing met stoelmassage

De energetische stoelmassage is een combinatie van healing met een massage van 25 á 30 minuten die over de kleren heen wordt gegeven. Je zit op een speciale stoel die ontworpen is om je optimaal te ondersteunen. Bij deze massage behandel ik meestal je hoofd, nek, schouders, armen, handen en/of rug, maar dat is in feite  afhankelijk van je vraag, de signalen van je lichaam, van wat zich aandient en de manier waarop mijn gidsen me sturen. Ik voer af wat ik mag afvoeren en geef eventuele boodschappen door. Na deze massage ben je weer terug bij jezelf. Je hebt wat antwoorden gekregen en je voelt je weer ontspannen. Drink na deze massage veel water en ga bij voorkeur niet direct de drukte weer in. Zorg goed voor jezelf.

Deze massage geef ik op locatie. Het tarief bedraagt €45. Buiten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht komen daar de reiskosten à €0,19/km bij.

Healing met massage op de massagebank

De energetische massage op de massagebank is een massage van 50 minuten waarbij je in je ondergoed op de massagebank ligt. Vooraf bespreken we je vraag en de signalen die je lichaam afgeeft. Nadat je hebt plaatsgenomen op de massagebank en als je goed ligt, maak ik in stilte contact met mijn gidsen, die me helpen bij de behandeling. Vervolgens laat ik je eerst wennen aan de druk van mijn handen en daarna begint de massagebehandeling. Ik masseer met trage bewegingen, zodat je volledig tot rust komt. Na deze massage ervaar je een diepe ontspanning. Je voelt je hele lichaam weer en je kan de vraag waarmee je binnen kwam beter beantwoorden. Je krijgt de tijd om rustig bij te komen en wat te drinken en dan praten we kort na. Drink na de massage veel water en ga bij voorkeur niet direct de drukte weer in. Zorg goed voor jezelf.

Deze massage geef ik in mijn praktijk. Het tarief bedraagt €50. Inclusief intake en nagesprek duurt de behandeling ongeveer anderhalf uur.

Persoonlijk consult

We weten allemaal wat het is om een overleden dierbare te moeten missen. Maar als er één ding is wat zeker is, is het wel dat een liefdesband nooit verbroken kan worden. Natuurlijk is het verdrietig dat je iemand niet meer fysiek kan zien en vasthouden, maar weet dat die band er altijd nog is. Vanuit de andere sfeer of de andere golflengte kijkt een dierbare anders naar ons en ons stoffelijke leven en daarmee proberen zij ons te helpen. Vaak voel je dat zelf ook. Let wel, jij leeft hier en je moet hier op aarde je eigen keuzes maken, want ieder loopt zijn eigen pad. Jouw dierbare heeft ook zijn of haar pad te lopen! Probeer daarom gewoon te luisteren, met je hart. Vind je dat lastig? Maak een afspraak voor een persoonlijk consult, dan kom ik je helpen.

Deze consulten geef ik op locatie. Het tarief bedraagt €45. Buiten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht komen daar de reiskosten à €0,19/km bij. Vind je het te duur? Je kunt met een enkelvoudige vraag een mailconsult aanvragen. Je betaalt dan €20.

Of misschien loop je vast in je werk? Twijfel je of je organisatie klaar is voor een volgende stap, wil je weten hoe je team met die ene lastige collega moet samen werken of denk je aan solliciteren? Boek dan een zakelijk consult. Met een business reading van de organisatie waar je werkt en jouw plek daarin krijg je antwoord op je vragen. Ook hierin werk ik samen met mijn helpers, engelen en gidsen. De invulling is volledig afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik weet van tevoren nooit hoe het zal gaan, maar na het consult heb je wel antwoord op je vraag.

Deze consulten geef ik altijd op locatie. Het tarief bedraagt €45. Buiten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Utrecht komen daar de reiskosten à €0,19/km bij.